Book Discussion

All Discussions

 • Rice
  April 6, 2017, 11:38 pm

  Band & Auto Southbourne groep heeft centra die verschillende auto diensten met inbegrip van een gratis onderzoek van de toestand van de batterij van uw auto, alsmede de batterij opladen systeem kunnen aanbieden. Voltooiing van genoemde methode zal niet u lang duren omdat het team alleen een minimum van vijf minuten moet te voltooien.

  Het is niet verwonderlijk dat de belangrijkste reden voor verdeling gesprekken in sommige landen wegens defecte batterijen is aangezien een auto-accu de enige krachtbron is van het starten van een auto. Uw rol als eigenaar van een auto is altijd om het te houden in goede conditie om problemen of auto-ongevallen te voorkomen.

  Factoren die vertellen al dan niet u een nieuwe accu/Dynamo moet bevatten engine is niet starten of koplampen niet inschakelen. En om te voorkomen dat dergelijke problemen in de toekomst, moet u verantwoordelijk voor de controle van de auto-accu van uw voertuig. Hierdoor hoeft niet veel werk omdat je gewoon een voltmeter gebruiken kunt. Hieronder vindt u enkele eenvoudige manieren om dit te doen:

  De ontsteking eerst uit te schakelen. Ten tweede, de positieve terminal batterijklep verwijderen en vervolgens Reinig en controleer de terminals van de batterij. Ten derde, steek uw voltmeter positieve stekker (rood gekleurd) met de positieve aansluitklem op de accu; hetzelfde met de leiding van de negatieve voltmeter, je moet hem in de negatieve batterij terminal. Ten slotte, Controleer de voltmeter.

  Vergeet niet dat de spanning moet alleen tussen 12.4 – 12,7 volt om te verzekeren dat de batterij in goede conditie is, maar wanneer de lezing lager 12,4 volt is, u moet uw batterij op te laden. En als er zelfs lager dan 12.2 volt, band & Auto Southbourne Group review stelt voor om te "druppelen charge" (trage betaling) de batterij, en daarna je opnieuw controleren. De lezing heeft meer dan 12.9 volt, hebt u een overmatige spanning als om het te verwijderen, moet u de Verstralers inschakelen. Over spanning is een aanwijzing dat de dynamo de accu kan worden overladen.

  Band & Auto Southbourne groep verzorgen uw eisen als u een nieuwe auto accu nodig hebben. Het bedrijf voorraad batterijen die zou kunnen in een andere selectie van auto's en lichte bedrijfsvoertuigen passen. Bel of e-mail van hun team vandaag als u meer vragen hebt of als u wilt bespreken met hen verder details over te boeken.

Only members of the group can post in the discussions.

Sponsored Links

Copyright © 2017 Foboko.com®. All rights reserved.
2:.Unknown:0
Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0
2:.Unknown:0
Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0